De Dichtende Dagvoorzitter

Naast mijn avonturen op de planken, ben ik ook nog in te huren als Dichtende Dagvoorzitter bij congressen en evenementen. Ik praat met liefde, gedichten en/of liedjes de dag aan elkaar

In mei 2023 was ik dagvoorzitter bij een Engelstalig symposium getiteld: “AI for a sustainable future”. Met gedichten

Als DagDichter sloot ik de dag van een TechTeam evenement bij Kramp

In oktober was ik dagvoorzitter bij een symposium over energiearmoede van Servicepunt Duurzame Energie (SPDE) Noord Holland

De Dag Dichter

Als DagDichter sluit ik een evenement of congres af met een gedicht. Deels op basis van voorgesprekken voorbereid en deels aangevuld met sneldichten op locatie. Zo vang ik de essentie van de dag en zorg ik voor een luchtige en inhoudelijke vertaling van de boodschap. En als er nog geen boodschap is, dan bedenk ik er wel een!

Foto’s: Menno Ridderhof

Contactgegevens

  • Bel me op 0611172283
  • App me op 0611172283
  • Mail me naar d.h.vanrosmalen@gmail.com